home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

9η Αθλητική Γιορτή Στίβου δημοτικών σχολείων στο Άργος

Ένα όμορφο αθλητικό γεγονός που δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κλασσικό αθλητισμό και να αναδειχθεί η σημασία της ενασχόλησης τους με αυτόν
Στίβος Αναπτυξιακοί Αγώνες Πελοποννήσου

Μετά από 2 χρόνια περιορισμών, ήρθε η στιγμή να επανέλθει στο Άργος το όμορφο αθλητικό γεγονός που δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κλασσικό αθλητισμό και να αναδειχθεί η σημασία της ενασχόλησης τους με αυτόν.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους και στην οποία συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Αθλητική γιορτή Άργος

Τα αθλήματα της 9ης Αθλητικής Γιορτής Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, στα οποία συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες είναι: δρόμος ταχύτητας, δρόμος αντοχής (600μ), ρίψη σφαίρας (πλαστικό μπαλάκι), άλμα εις μήκος και σκυταλοδρομία.

Η διοργάνωση των αγόνων είναι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 7 Δημοτικών Σχολείων του Άργους και με την αρωγή της Σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis