home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμόςFeatured

Ναύπλιο: Για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου ο Ναυτικός Όμιλος

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ανδρέα Μπέγκο στους αγώνες

Με έναν αθλητή συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου (ΝΟΝ) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου/Aquathlon, που διοργανώθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου, στην Αλυκή Αρτέμιδας.

ΝΟΝ Δίαθλο 2
Φωτό: fb/Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου

Ο Ανδρέας Μπέγκος, συνοδευόμενος από τον προπονητή του ΝΟΝ Χρήστο Δημούλη, εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τον Όμιλο, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην πρώτη του συμμετοχή και συνεισφέροντας τα μάλα στην προσπάθεια της ομάδας για ανασύσταση του τμήματος Τριαθλου-Διαθλου, που θα μπορεί να εκπροσωπεί σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις τον υγρό στίβο της Αργολίδας.

ΝΟΝ Δίαθλο 3
Φωτό: fb/Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου

Παράλληλα, ο ΝΟΝ συνεχίζοντας την ουσιαστική δουλειά του στα αθλήματα του υγρού στίβου και μεγαλώνοντας καθημερινά ως οργανισμός, ανακοίνωσε ήδη τη διοργάνωση του 1ου καμπ για παιδιά δημοτικού στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου.

Με την 1η αυτή ιστορική του συμμετοχή στο Δίαθλο ο ΝΟΝ εγκαινιάζει έναν ακόμη δρόμο για την ανάπτυξη των αθλημάτων του υγρού στίβου στο Ναύπλιο και την προσέλκυση νέων αθλητών στο κολυμβητήριο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button