home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλοκαιρινές βροχές σε Άργος και Ναύπλιο – Για πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτός ο καιρός

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ γι’ αυτή την εβδομάδα – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει μέχρι και την Παρασκευή.
Ναύπλιο Κομνηνός βροχή

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 6 Ιουνίου σε Ναύπλιο, Άργος και άλλες περιοχές στην Αργολίδα. Κάτι διόλου τυχαίο, διότι η ΕΜΥ ήδη έχει προειδοποιήσει με σχετικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Για σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 προβλέπονται νεφώσεις όπου τις θερμές ώρες θα πυκνώσουν, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας.

Τα φαινόμενα βαθμιαία θα σταματήσουν και τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στην Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν στο Βορειοδυτικό Αιγαίο και στη Μαγνησία. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους, προβλέπεται από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα. Τα ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλώνονται κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Αύριο Τρίτη (07-06-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα είναι λιγότερα και μικρότερης διάρκειας. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία και από το μεσημέρι στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά και τη δυτική και κεντρική Πελοπόννησο. Τις βραδινές ώρες προβλέπεται εξασθένηση των φαινομένων.

Την Τετάρτη (08-06-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Στερεά.

Ο άστατος καιρός με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες θα συνεχιστεί την Πέμπτη (09-06-2022) κυρίως στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Παρασκευή (10-06-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, το βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν τη βόρεια Εύβοια. Η έντονη αστάθεια θα σταματήσει το Σαββατοκύριακο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis