home design 800x400

Ο Παναργειακός επέστρεψε στη Γ’ Εθνική

Ισόπαλοι με 1-1- στη Χαλκίδα οι «Λύκοι» που κατετάγησαν δεύτεροι.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ο Παναργειακός επέστρεψε στη Γ’ Εθνική

Τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για την περίοδο 2022-2023 εξασφάλισε ο Παναργειακός που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Χαλκίδα στο τελευταίο του παιχνίδι για τα πλέι οφ.

Έτσι λοιπόν η Αργολίδα θα εκπροσωπείται στη Γ’ Εθνική την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν με τρεις ομάδες. Οι άλλες δύο είναι ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου και η Ένωση Ερμιονίδας που έμειναν στην κατηγορία.

Οι «Λύκοι» ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στη Χαλκίδα, κόντρα στην τοπική ομάδα, τερματίζοντας στη 2η θέση των πλέι οφ με 12 βαθμούς, κάνοντας 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Το Μοσχάτο τερμάτισε 1ο με 14 βαθμούς και η Χαλκίδα 3η με 10 εξασφαλίζοντας και αυτή την πρόκρισή της στη Γ’ Εθνική.

Η Χαλκίδα προηγήθηκε με κεφαλιά του Χαλιώτη στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου όμως ο Παναργειακός ισοφάρισε στο 47′ με γκολ του Κάπλατζη με εκτέλεση κόρνερ.

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, η ομάδα του Άργους δεν ανησύχησε για απώλεια της ανόδου αφού στον άλλο κρίσιμο αγώνα, το Μοσχάτο από νωρίς επιβλήθηκε του Απόλλωνα Ευπαλίου, διευκολύνοντας έτσι την προσπάθεια του Παναργειακού.

Σχόλια

Exit mobile version