home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Η οδύσσεια ενός λεωφορείου στο Άργος – Μποτιλιάρισμα και γκρίνιες

Οι οδηγοί που είχαν σταθμεύσει στο σημείο, οι περισσότεροι από αυτούς παράνομα, χρειάστηκε να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους, με διαμαρτυρίες

Με οδύσσεια έμοιαζε το πέρασμα ενός λεωφορείου από τους στενούς δρόμους του Άργους σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου. Για όση ώρα έψαχνε να βρει δίοδο διαφυγής, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα, ενώ δεν έλλειψαν και οι γκρίνιες από θυμωμένους οδηγούς.

Το τουριστικό λεωφορείο μέσω Μακαρίου έφθασε στο κέντρο της πόλης και με την βοήθεια πολιτών κατάφερε μέσα σε 10 περίπου λεπτά να φύγει μέσω της οδού Τημένους.

Είχαν παρκάρει όπου βρουν

Οι οδηγοί που είχαν σταθμεύσει στο σημείο -οι περισσότεροι από αυτούς παράνομα-, χρειάστηκε να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους για να περάσει το λεωφορείο.

Ωστόσο αυτό δεν έγινε αδιαμαρτύρητα, καθώς κάποιοι από αυτούς φώναζαν ότι έψαχναν δύο ώρες να βρουν θέση πάρκινγκ για να ψωνίσουν.

Καρέ καρέ το μποτιλιάρισμα

Δείτε παρακάτω εικόνες από την προσπάθεια του οδηγού του λεωφορείου να ξεμπλέξει.

Η «οδύσσεια» του λεωφορείου στο Άργος έφερε μποτιλιάρισμα και γκρίνιες, μέχρι αυτό να βρει την πολυπόθητη διέξοδο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Για να αποσυμφορηθει αυτή η πόλη από το κυκλοφοριακό χάος πρέπει να γκρεμιστεί το 1/3 της, να διανοιχτουν 3 κάθετοι δρόμοι από ανατολάς προς δυτικά και 3 παράλληλοι από βόρεια προς νότια, μόνο έτσι να γίνει αποσυμφόρηση, με διαπλατυνσεις πεζοδρομίων όπου επιτρέπετε δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι, αλλά εδώ δεν μπορείτε να ξηλώσετε τα μάντρια κ τα κοτετσια που κάποιοι αυθεραιτα έφτιαξαν πάνω από τη φόρων έως στο αδριανειο θα κάνετε διανοιξεις δρόμων; μόνο ένας το κατόρθωσε αυτό σε 4 χρόνια θητείας!!!!!!!!

Διαβάστε ακόμα

Back to top button