home design 800x400
home design 1170Χ320

62χρονη από την Πελοπόννησο επέστρεφε από την βάπτιση του εγγονού της και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Μια στιγμή οικογενειακής ευτυχίας μετατράπηκε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά σε μια ανείπωτη τραγωδία
Ασθενοφόρο

Μια στιγμή οικογενειακής ευτυχίας μετατράπηκε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά σε μια ανείπωτη τραγωδία αφού το νήμα της ζωής μιας 62χρονης γυναίκας από τον Πύργο κόπηκε άδοξα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ε.Ο. Βόνιτσας – Λευκάδας.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η 62χρονη γυναίκα και ο σύζυγός της επέστρεφαν από τα βαφτίσια του εγγονιού της που έγιναν στην Λευκάδα.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής, λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο σε σημείο που γίνονται έργα για τον νέο δρόμο Λευκάδα-Βόνιτσα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ επιβατηγό στο οποίο επέβαινε το ζεύγος στην προσπάθεια του οδηγού να προσπεράσει φορτηγό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει έξω από τον δρόμο, σε ένα μεγάλο χάντάκι βαθύς περίπου πέντε μέτρων.

Η εκτροπή του αυτοκινήτου είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον σοβαρό τραυματισμό του συζύγου ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας με τραύματα στο κεφάλι και τα πόδια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis