home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Υγειονομική βόμβα στα Ίρια – Το οικόπεδο του δημοσίου έγινε σκουπιδότοπος

skoupidotopos_iria_2

Η εναπόθεση απορριμμάτων σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της ΕΤΑΔ ΑΕ στην περιοχή Γωνία Ιρίων, κοντά στην παραλία του χωριού δημιουργεί σωρεία προβλημάτων σε κατοίκους και επισκέπτες, χώρια από την άσχημη εικόνα που δίνει στους τουρίστες. Μία υγειονομική βόμβα έτοιμη να σκάσει αν δεν γίνει κάτι σύντομα για να καθαριστεί από τα σκουπίδια και να ασφαλιστεί ο χώρος.

Η κατάσταση εγκυμονεί σοβαρούς περιβαλλοντικούς και υγειονομικούς κινδύνους, ενώ υπαρκτός είναι και ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς.

Φυσικά αρνητικές είναι και οι επιπτώσεις στον τουρισμό και ευρύτερα στην τοπική οικονομία της περιοχής που καθιστούν επιτακτική την άμεση δρομολόγηση λύσης στο σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει.

Αναφορά Ανδριανού στους αρμόδιους υπουργούς

Για το λόγο αυτό ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και Οικονομικών με θέμα έγγραφα της Τοπικής Κοινότητας Ιρίων και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας επισημαίνοντας την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος εναπόθεσης απορριμμάτων επί ιδιοκτησίας ΕΤΑΔ ΑΕ στην περιοχή Γωνία Ιρίων πλησίον της παραλίας.

Στο κείμενο της Αναφοράς, ο κ. Ανδριανός τονίζει μεταξύ άλλων τους σοβαρούς περιβαλλοντικούς και υγειονομικούς κινδύνους, τον κίνδυνο πυρκαγιάς, αλλά και τις αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό και ευρύτερα στην τοπική οικονομία της περιοχής που καθιστούν επιτακτική την άμεση δρομολόγηση σχετικής λύσης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis