home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Αναφορά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση από Πετράκο και Δρούγκα

Ζητούν παρέμβαση για τη χορήγηση των εγγράφων για το ΣΔΙΤ Διαχείρισης Απορριμάτων
Μαλτέζος σκουπίδια σταθμός μεταφόρτωσης Αργολίδα 1

Την παρέμβαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, όσον αφορά στη χορήγηση των εγγράφων για το ΣΔΙΤ Διαχείρισης Απορριμάτων, ζητούν με αναφορά τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.

Οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι αναφέρουν πως η Περιφερειακή Αρχή παραβιάζει το νόμο, μη αποδίδοντάς τους τα έγγραφα που έχουν ζητηθεί με τέσσερις διαδοχικές αιτήσεις, στις 29-12-2021 στις 26-1-2022, στις 16-3-2022  και στις 8-4-2022 και που αφορούν στο ΣΔΙΤ Διαχείρισης Απορριμάτων.

ΠΕΤΡΑΚΟΣ - ΔΡΟΥΓΚΑΣ
Φωτό: fb/Θανάσης Πετράκος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Στην αναφορά τους προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση οι κ. Πετράκος και Δρούγκας τονίζουν:

«Σας αναφέρουμε και σας ενημερώνουμε ότι, παρότι εδώ και 55 ημέρες περίπου έχουμε επανυποβάλει αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Ιωάννη Μαλτέζο και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα να μας δοθούν τα έγγραφα που αναφέρουμε στην αίτησή μας, δεν μας έχουν δοθεί.

Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει η Περιφερειακή Αρχή και στις προηγούμενες αιτήσεις μας.

Επειδή η πρακτική αυτή είναι αντίθετη με τον νόμο, τη χρηστή διοίκηση και εμποδίζει την άσκηση των καθηκόντων μας ως Περιφερειακών Συμβούλων, παρακαλούμε να ενεργήσετε άμεσα τα δέοντα προς την Περιφερειακή Αρχή, ώστε να συμμορφωθεί με τον Νόμο και να μας χορηγήσει όλα τα έγγραφα που έχουμε ζητήσει και τα οποία αναφέρονται στην τελευταία αίτησή μας, την οποία σας επισυνάπτουμε μαζί με το αποδεικτικό της παραλαβής της από τη Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου».

foto

Να σημειώσουμε ότι οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι έχουν πολλάκις επισημάνει το ζήτημα ενώ έχουν εκφράσει και τις αντιρρήσεις τους για το ΣΔΙΤ Διαχείρισης Απορριμάτων.

  

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis