home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από τη Μάνη στη Νορβηγία με Jeep μέσα σε 100 ώρες

Οι πέντε «τιτάνες» θα ξεκινήσουν από το νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης για να καταλήξουν στο βορειότερο σε ένα ξεχωριστό οδοιπορικό.
 jeep club hellas Μάνη

Από το νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης στη Μάνη έως το βορειότερο άκρο στη Νορβηγία αναμένονται να βρεθούν μέλη του Jeep Club Hellas σε ένα ξεχωριστό οδοιπορικό. Πέντε αυτοκίνητα Jeep, με πλήρωμα έντεκα φίλους της μάρκας θα επιχειρήσουν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή που θα τους ταξιδέψει στα δύο άκρα της Ευρώπης σε μόλις 100 ώρες, με μόνο τις απολύτως απαραίτητες στάσεις για ανεφοδιασμό των αυτοκινήτων.

Από τη Μάνη και το εκπληκτικής ομορφιάς Ακρωτήριο Ταίναρο, τα πέντε Jeep θα διασχίσουν 12 Ευρωπαϊκές χώρες ώστε μετά από περίπου 5.200 χιλιόμετρα να φτάσουν στο φημισμένο Nordkapp της Νορβηγίας, το Βορειότερο άκρο της Ευρώπης που μπορεί να προσεγγιστεί με αυτοκίνητο. Η επιστροφή από διαφορετική διαδρομή θα καλύψει 4.700 χλμ. διασχίζοντας 10 χώρες και τελικό προορισμό τον Λευκό Πύργο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος να καλυφθούν τα συνολικά 10.000χλμ. σε μόλις 100 ώρες.

Μάλιστα σημειώνεται πως αυτή η περιπέτεια σχεδιάστηκε ώστε να σηματοδοτήσει την ένωση των λαών και των πολιτισμών τους, την επανέναρξη των μετακινήσεων ανθρώπων και εμπορευμάτων που ανεστάλησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας (COVID-19 ), και κυρίως να προωθήσει τον Ελληνικό Τουρισμό σε όλη την Ευρώπη.

Τα πέντε Jeep που θα συμμετάσχουν στο οδοιπορικό απέκτησαν τα ονόματα των Τιτάνων: Ωκεανός, Υπερίων, Ήλιος, Κρόνος και Προμηθέας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis