home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Πρόβλημα στο δίκτυο ύδρευσης σε Κουτσοπόδι, Μπάθρα και Πανόραμα

Συνεργεία της ΔΕΥΑΑΡΜ προσπαθούν να ανιχνέυσουν το σημείο της βλάβης
Η Τρίπολη αναβάθμισε το δίκτυο ύδρευσης

Πρόβλημα στο δίκτυο ύδρευσης στο 1ο με 2ο χλμ της οδού Άργους-Στέρνας παρουσιάστηκε σήμερα, Τρίτη 30 Μαΐου, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η υδροδότηση των γύρω περιοχών, Κουτσοπόδι, Μπάθρα και Πανόραμα.

Τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Άργους-Μυκηνών καταβάλλουν εντατικές προσπάθειες για να ανιχνεύσουν το ακριβές σημείο της βλάβης.

Σύμφωνα με δήλωση στο «anagnostis.org» της Προέδρου της ΔΕΥΑΑΡΜ Σπυριδούλας Σπανού, «αν δεν έχει καταστεί δυνατόν να βρεθεί το ακριβές σημείο μέχρι νωρίς το απόγευμα πιθανώς να υπάρχει και διακοπή της υδροδότησης στις περιοχές αυτές, καθώς τις μεσημεριανές ώρες λόγω και των αυξημένων θερμοκρασιών υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση. Προς το παρόν υπάρχει μόνο μείωση της ροής».  

Νερό ΔΕΥΑ Σπανού 1

«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε όσο πιο σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται. Δυστυχώς είναι ένα θέμα ο εντοπισμός του σημείου της βλάβης επειδή και το δίκτυό μας είναι τεράστιο.

Γι’ αυτούς τους λόγους ήδη έχουμε αιτηθεί την ένταξή μας στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τις διαρροές στα δίκτυα ύδρευσης των Δήμων, προκειμένου να μπορέσει να καλυφθεί το τεράστιο κόστος ενός τέτοιου εγχειρήματος» επεσήμανε η κ. Σπανού.

Τα συνεργεία εξακολουθούν να εργάζονται προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα ύδρευσης σε Κουτσοπόδι, Μπάθρα και Πανόραμα σύντομα.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Δαλαμαναριωτη;ς

    Μην ανησυχείτε καθόλου, όσο υπάρχει ο τρισμέγιστος αμίλητος πυργελιωτης όλα θα λυθούν!!!!!!!

  2. Σταρένιος

    Κάποιο ταλέντο έχει ο τύπος, το ότι πορεύεται με ολους τους δημαρχαιους κάτι σημαίνει, έχει το προσόν που δεν έχουν οι άλλοι, με πτυχίο!!!!!!!!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis