home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτικήFeaturedFirst Featured

ΠΑΣΟΚ: Πρόβα ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές – Ποιο νέο όνομα ακούγεται στην Αργολίδα

Τα αποτελέσματα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αντανακλούν τις προθέσεις των υποψηφίων και αποτέλεσαν ένα είδος πρόβας τζενεράλε

Η εκλογή γραμματέα και Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, πιθανότατα την Κυριακή, κλείνει και τις τελευταίες μείζονες εκκρεμότητες στο κόμμα. Το επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα για τις ερχόμενες Εθνικές εκλογές, με τα πρώτα ονόματα να έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην Αργολίδα, εκτός του νυν βουλευτή Ανδρέα Πουλά, ακούγεται η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ψυχογυιού, που εκλέχθηκε σε καλή σειρά στην Κεντρική Επιτροπή.

Άγνωστο τι θα γίνει με τον Γιάννη Μανιάτη, για τον οποίο δεν αποκλείεται μία πιθανή υπουργοποίηση από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, στο Υπουργείο Ενέργειας Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Στη Λακωνία όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφια η κόρη του Λεωνίδα Γρηγοράκου, Νάγια, που εκλέχθηκε επίσης στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος.

Φιλόδοξος στόχος είναι περί τα τέλη Ιουνίου να έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος βασικός κύκλος επαφών με τους υποψήφιους σε όλη τη χώρα, ώστε να συγκροτηθούν τα εκλογικά ψηφοδέλτια υπό τον φόβο εκλογικού αιφνιδιασμού.

Σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αντανακλούν ως έναν βαθμό και τις προθέσεις των υποψηφίων να πολιτευτούν και αποτέλεσαν ένα είδος πρόβας τζενεράλε για την κάθοδο νέων αλλά και έμπειρων στελεχών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button