home design 800x400
home design 1170Χ320

Πελοπόννησος: Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση με 100 συλλήψεις και 152 προσαγωγές στην Περιφέρεια

Αστυνομικοί έλεγχοι σε 1.291 άτομα και 862 οχήματα

Σε 100 συλλήψεις και 152 προσαγωγές προχώρησαν χθες, Πέμπτη 26 Μαΐου, οι άνδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων όλων των νομών της Πελοποννήσου μετά από εκτεταμένη επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγινε έλεγχος σε 1.291 άτομα και σε 862 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες 290 παραβάσεις.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Αστυνομία
Φωτό: fb/Ελληνική Αστυνομία

Συγκεκριμένα:

Στην Αργολίδα συνελήφθησαν: 3 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 2 άτομα για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, 8 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 12 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους..

Στην Αρκαδία, 1 άτομο για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, 3 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 6 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στην Κορινθία, 2 γυναίκες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, 1 άτομο για παράνομο υπαίθριο εμπόριο,15 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 1 άτομο που διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Στη Λακωνία, 2 άτομα για ναρκωτικά, 6 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 7 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στη Μεσσηνία, 5 άτομα για ναρκωτικά, 5 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.1 άτομο για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 1 άτομο για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας , 11 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 8 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εν τω μεταξύ, εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, που έγινε στις 15 Μαΐου. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου άνδρα ενώ η λεία της κλοπής βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.

Μία ακόμη περίπτωση κλοπής σε σπίτι, που έγινε στις 12 Μαΐου, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 17χρονου και ενός 19χρονου. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται η 37χρονη μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

28.9.2021 09.00 peloponnisou enimerwtiko
Φωτογραφία: Αρχείο/Ελληνικη Αστυνομία

Κατά τις επιχειρήσεις βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

28 μέτρα καλωδίου στην Αργολίδα, προϊόντα παραεμπορίου στην Κορινθία, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 10,93 γραμμαρίων στη Λακωνία, 6 δενδρύλλια κάνναβης, 25 ναρκωτικά δισκία, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 5,5 γραμμαρίων, 8 γραμμάρια σπόρων κάνναβης, 1 τσιγαριλίκι κάνναβης και προϊόντα παραεμπορίου στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis