home design 800x400

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πάνω από 250 ενδιαφερόμενοι παρακολούθησαν το σεμινάριο

Η ανταπόκριση των επαγγελματιών του Τουρισμού όσο και των συναφών τουριστικών επαγγελμάτων καθώς και του επισιτιστικού κλάδου ήταν μεγάλη

Την Τετάρτη 25 Μαΐου ολοκληρώθηκε το Δωρεάν online σεμινάριο Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022 από το Επιμελητήριο Αργολίδας. Η ανταπόκριση των επαγγελματιών του Τουρισμού όσο και των συναφών τουριστικών επαγγελμάτων καθώς και του επισιτιστικού κλάδου ήταν μεγάλη και ευρεία με αποτέλεσμα να το παρακολουθήσουν πάνω από 250 ενδιαφερόμενοι!

Ο Πρόεδρος κος Φώτιος Δαμούλος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την άμεση ανταπόκριση τους. Τόνισε τη σημαντικότητα της εκπαίδευσης, της δια βίου μάθησης και της εφαρμογής των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων προκειμένου η νέα τουριστική περίοδος να ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές όσον αφορά στο θέμα ασφάλειας, ποιότητας και υγιεινής.

Κλείνοντας ο κος Δαμούλος παρότρυνε τους συμμετέχοντες να εκπαιδεύονται συνεχώς, αναβαθμίζοντας με αυτό το τρόπο τις γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενο της εργασίας τους και τους ενημέρωσε πως θα ακολουθήσουν και άλλα ενδιαφέροντα επιμορφωτικά σεμινάρια την προσεχή περίοδο που σκοπό θα έχουν την απόκτηση δεξιοτήτων σύμφωνα με τις τάσεις της νέας εποχής.

Εισηγητής της εκπαίδευσης ήταν ο τεχνολόγος Τροφίμων & Ποτών MSc και εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΕΦΕΤ, κ. Ιωάννης Κακός, ο οποίος ανέπτυξε τον τρόπο εφαρμογής των πρωτοκόλλων της σχετικής ΚΥΑ.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες στους οποίους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Σχόλια

Exit mobile version