Στάχτη μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία

Φωτιά σε ημιυπάιθριο χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Φωτιά ΣΕΦ

Στάχτη έγινε μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στις 2.20 τη νύχτα σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου, σε ημιυπαίθριο στεγασμένο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στο Παλαιό Φάληρο.

Στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να οριοθετήσουν τη φωτιά μετά από 2 ώρες.

Φωτιά ΣΕΦ 2
Φωτό: Youtube

Δυστυχώς δεν κατάφεραν να περισώσουν τις μεγάλες ποσότητες ιματισμού, που ήταν συσκευασμένες σε παλέτες στο χώρο και οι οποίες καταστράφηκαν ολοσχερώς. Τα είδη ιματισμού είχε συγκεντρώσει η Ουκρανική Πρεσβεία προκειμένου να αποσταλούν σε Ουκρανούς πρόσφυγες.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ενώ την έρευνα διενεργεί το Προανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σχόλια

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
logo deyaarm
deyan banner
newsletter banner anagnostis