home design

Νέο διευρυμένο ωράριο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης από τη ΔΕΗ

Διακανονισμοί και συμβάσεις ρεύματος με τηλεφωνική κλήση

Νέο διευρυμένο ωράριο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης εφαρμόζει η ΔΕΗ για τους πελάτες της , προσφέροντας τη δυνατότητα επικοινωνίας και εξυπηρέτησης για οποιοδήποτε θέμα καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Καλώντας τον δωρεάν αριθμό 800 900 1000, οι πολίτες μπορούν:

-Να ενημερώνονται για νέα προϊόντα και υπηρεσίες

-Να υποβάλλουν αίτημα για τη σύναψη σύμβασης ρεύματος και φυσικού αερίου

-Να πραγματοποιούν διακανονισμούς πληρωμών, εξόφληση λογαριασμών με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και να ενημερώνονται σχετικά με τις χρεώσεις που περιλαμβάνουν οι λογαριασμοί τους

Φωτό: Αρχείο

Παράλληλα, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου παρέχεται βοήθεια σε θέματα τεχνικής υποστήριξης e-bill.

Κατά τη διάρκεια των μη εργασίμων ωρών, οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να λαμβάνουν αυτοματοποιημένες πληροφορίες για το υπόλοιπο του λογαριασμού τους και τους τρόπους εξόφλησής του, καθώς και για την εξέλιξη της πορείας των αιτήσεών τους.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες της στις υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης επιβεβαιώνεται καθημερινά, καθώς το 2021 απαντήθηκαν περισσότερες από 4 εκ. κλήσεις, ενώ μέσα στο 2022 κάθε μήνα εξυπηρετούνται περισσότεροι από 400 χιλιάδες πελάτες.

Για το 80% αυτών των κλήσεων ο μέσος χρόνος αναμονής δεν ξεπερνά τα 20 δευτερόλεπτα.

Με το εύρος των δυνατοτήτων εξυπηρέτησης, τους εναλλακτικούς τρόπους υποστήριξης (τηλεφωνική εξυπηρέτηση, ηλεκτρονική εξυπηρέτηση, chat, αυτοματοποιημένη πληροφόρηση), τη δωρεάν κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο, καθώς και τη διεύρυνση του ωραρίου, η ΔΕΗ έρχεται πιο κοντά στους πελάτες της, αναφέρει η επιχείρηση ηλεκτρισμού, τονίζοντας πως «θα συνεχίσει να εξελίσσει τις υπηρεσίες της, ενδυναμώνοντας όλα τα κανάλια επικοινωνίας για την καλύτερη, αμεσότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών».

Διακανονισμοί και συμβάσεις μπορούν πλέον να γίνονται με μια απλή δωρεάν τηλεφωνική κλήση και μάλιστα με ένα διευρυμένο ωράριο που προσφέρει δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλους την ώρα που τους βολεύει.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version