home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Συμμορία είχε ρημάξει αυτοκίνητα σε τρεις νομούς

Κυκλοφορούσαν με κλεμμένες πινακίδες οι δράστες
Σύλληψη

Δεκαοχτώ αυτοκίνητα σε τρείς νομούς, Αργολίδα, Κορινθία και Αττική, είχε ρημάξει συμμορία , δείχνοντας προτίμηση στους καταλύτες, και είχε αποκομίσει κέρδος πάνω από 10.000 ευρώ.

Οι δράστες, δύο άνδρες, 38 και 20 χρονών αντίστοιχα, και μια 27χρονη γυναίκα μαζί με έναν ακόμη συνεργό αγνώστων στοιχείων, συνελήφθησαν μετά από μεθοδική έρευνα των ανδρών του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου και το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 24 Απριλίου έως και 16 Μαΐου η συμμορία είχε διαπράξει συνολικά 18 κλοπές καταλυτών σε οχήματα καθώς και 2 απόπειρες κλοπής σε περιοχές της Αργολίδας, της Κορινθίας και της Αττικής.

Οι δράστες είχαν επίσης αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας από 3 αυτοκίνητα, τις οποίες χρησιμοποιούσαν σε δικό τους όχημα, ώστε να μη γίνονται εύκολα αντιληπτοί.

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής ομάδας και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής, ενώ ο συνεργός τους αναζητείται.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, για την εξακρίβωση πιθανής συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis