home design 800x400
home design 1170Χ320

Επίδαυρος: Εντατικές προετοιμασίες για την αντιπυρική περίοδο

Νέο εποχιακό προσωπικό για κοινωφελή εργασία και πυρασφάλεια στο Δήμο
Επίδαυρος καθαρισμός 1

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες στο Δήμο Επιδαύρου για το καλοκάιρι, με τον προληπτικό καθαρισμό για την αντιπυρική περίοδο, ενώ παράλληλα αναμένεται νέο εποχιακό προσωπικό, μέσω των 8μηνων συμβάσεων για παροχή κοινωφελούς εργασίας και των 3μηνων για την πυρασφάλεια.

Στην αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρεται σε δήλωσή του ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, επισημαίνοντας πως οι συνέργειες είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, ξεπερνούν τις «αρμοδιότητες» και βοηθούν ώστε να υπάρχει ειλικρινής συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

«Αυτό το έχουμε καταφέρει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά τη διάρκεια  της θητείας μας», τόνισε ο δήμαρχος Επιδαύρου, αποδεικνύοντας μάλιστα και έμπρακτα τη συνεργασία αυτή, αφού οχήματα του Δήμου καθαρίζουν ήδη τον κεντρικό οδικό άξονα, που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, αλλά και τις δημοτικές οδούς.

Επίδαυρος καθαρισμός 2
Φωτό: fb/Tasos Chronis

«Καθημερινά προσπαθούμε, με τα λιγοστά μέσα και προσωπικό, να προετοιμαζομαστε για το καλοκαίρι αλλά κυρίως να καθαρίζουμε προληπτικά για την αντιπυρική περίοδο», καταλήγει ο Τάσος Χρόνης.

Σε λίγες μέρες λοιπόν το νεό προσωπικό  θα βρίσκεται σε κάθε τοπικό διαμέρισμα διασφαλίζοντας μια ευπρόσωπη εικόνα του Δήμου τη θερινή περίοδο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis