home design 800x400

Ναύπλιο: Το φορτηγάκι του Δήμου και τα σκουπίδια που τα πήρε ο αέρας

Το «αγροτικό» που μαζεύει τα σκουπίδια από την παλιά πόλη κυκλοφορεί με σπασμένα φώτα – Τι αξιοπερίεργο συνέβη πλησίον της Τίρυνθας

Η αποκομιδή των απορριμμάτων στον Δήμο Ναυπλιέων γίνεται με διάφορους τρόπους, με τον πονοκέφαλο να είναι η Παλιά Πόλη του Ναυπλίου, όπου στα στενά σοκάκια είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να περάσουν τα μεγάλα απορριμματοφόρα για να μαζέψουν τα σκουπίδια.

Έτσι λοιπόν, γι’ αυτό το σκοπό έχει επιστρατευτεί – μεταξύ άλλων – ένα ανοιχτό φορτηγάκι του Δήμου.

Έπαιρνε ο αέρας τα σκουπίδια

Το εν λόγω δημοτικό όχημα εθεάθη χθες πλησίον της Τίρυνθας να μεταφέρει απορρίμματα που είχαν μαζευτεί από το Ναύπλιο σε μία ημέρα που φύσαγε λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να τα παίρνει ο αέρας και κάποια από αυτά να διασκορπίζονται στο δρόμο, όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες.

Με απορία κοιτούσαν οι υπόλοιποι οδηγοί αυτό που συνέβαινε, προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγουν μην πεταχτεί τίποτα καταπάνω τους…

Κυκλοφορεί με σπασμένα φώτα

Μάλιστα αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το φορτηγάκι, καθώς τα πίσω φώτα είναι όλα σπασμένα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

ΦΩΤΟ: anagnostis

Είναι να απορεί κανείς, πώς είναι δυνατό να έχει περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους από το ΚΤΕΟ αν βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση ή να περιήλθε για κάποιο λόγο σε αυτή την κατάσταση και να μην έχει ακόμα επιδιορθωθεί, την ίδια στιγμή που καταγγέλλεται πάρτι σπατάλης για παροπλισμένα οχήματα του ίδιου Δήμου.

Δεν είναι επισφαλές για την οδική ασφάλεια να κυκλοφορεί με ελλείψεις και να πετάγονται σκουπίδια στο δρόμο;

Η έγκαιρη αποκομιδή και οι …παραφωνίες

Σε κάθε περίπτωση η αποκομιδή των απορριμμάτων είναι κάτι που πρέπει να γίνεται στην ώρα της και αυτή πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα. Κάτι που φαίνεται πως συμβαίνει, όχι όμως χωρίς… παραφωνίες.

Διότι το να χάνονται σκουπίδια κατά τη διαδρομή δεν είναι το ζητούμενο…

Σχόλια

Exit mobile version