home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Κλασικές μοτοσικλέτες σε Ναύπλιο, Τρίπολη, Πάρνωνα και Μαίναλο

Το 28ο Classic Trophy επιστρέφει στην εποχή με την οποία είναι συνδεδεμένο, την άνοιξη.

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Μαΐου το 28o Classic Trophy. Είναι μια εκδήλωση regularity για πιστοποιημένες κατά ΕΙΑ κλασικές μοτοσυκλέτες, με χρονολογία κατασκευής από το 1935 μέχρι και το 1985.

Το 28ο Classic Trophy επιστρέφει στην εποχή με την οποία είναι συνδεδεμένο: την Άνοιξη! Το διήμερο 14-15 Μαΐου περνά από Ναύπλιο, Πάρνωνα και Τρίπολη, με διαδρομές στο Μαίναλο.

Το Σάββατο οι κλασικές μοτοσικλέτες έφτασαν στην πλατεία Άρεως, στην Τρίπολη

Από το 1993 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, με λίγες δεκάδες πρωτοπόρους συμμετέχοντες, εξακολουθεί να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και συγκαταλέγεται αναμφισβήτητα στους σημαντικότερους αγώνες «αντοχής και ακρίβειας» (regularity) της Ελληνικής λέσχης Φίλων κλασικής μοτοσυκλέτας.

Γίνεται κάθε χρόνο αργά την Άνοιξη, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες συμμετοχές, (αρκετές και με συνεπιβάτες), σε πιστοποιημένες κλασικές μοτοσικλέτες, τουλάχιστον 30 ετών.

Διήμερη, συνήθως Σαββατοκύριακο, με προκαθορισμένη διαδρομή περίπου 600 χλμ., με τυπωμένο Road book, και ιδανικούς χρόνους σε επιλεγμένα τμήματα («ειδικές») αλλά και χρονικά όρια στις υπόλοιπες (γενικές) διαδρομές.

Κατηγορίες συμμετοχής:
D. Post Vintage – (1931-1945)
E. Post War (Classic) – (1946-1960)
F. Post Classic – (1961-1970)
G. Modern – (1971-1990)

Έπαθλα απονέμονται στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας, στην καλύτερη γυναίκα αναβάτη, στον μεγαλύτερο σε ηλικία αναβάτη, και στην παλαιότερη μοτοσυκλέτα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button