home design

Ναύπλιο: 20.000 ευρώ στον Οίακα και 2.800 ευρώ στους Αρματωμένους Μωραϊτες

Επιχορηγήσεις σε αθλητικά σωματεία και συλλόγους από το Δήμο

Με 20.000 ευρώ αποφάσισε να ενισχύσει το Αθλητικό Σωματείο του Οίακα και με άλλα 2.800 ευρώ το Πολιτιστικό Σωματείο «Αρματωμένοι Μωραϊτες ΣΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΪΚΟΠΟΥΛΟΣ 1822», ο Δήμος Ναυπλιέων, στα πλαίσια των επιχορηγήσεων σε αθλητικά σωματεία και συλλόγους της περιοχής.

Η ομάδα μπάσκετ του Οίακα έχει προσφέρει πολλές χαρές στους φιλάθλους της πόλης και τα 3 τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών. Παράλληλα, διατηρεί φυτώριο νεαρών αθλητών με τις Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης.

Φωτό: fb/Αρματωμένοι Μωραΐτες

Το Πολιτιστικό Σωματείο «Αρματωμένοι Μωραϊτες ΣΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΪΚΟΠΟΥΛΟΣ 1822» ιδρύθηκε το 2020 με σκοπό την αναβίωση των ιστορικών γεγονότων της Επανάστασης του 1821 και με βασικό του μέλημα τη διατήρηση και εξέλιξη της πολιτιστικής κληρονομιάς στο Μοριά, με δράσεις που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής, αλλά και την προβολή της δημιουργικής έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας των κατοίκων της.

Καθώς, μετά από δύο χρόνια πανδημίας αθλητικά σωματεία και σύλλογοι φυτοζωούν όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που αιτούνται την οικονομική ενίσχυση του Δήμου, προκειμένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους αλλά και σε όσα φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version