home design 800x400

Τροχαίο στην Αργολίδα: Το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια αλλά ο οδηγός τη γλίτωσε. Ουρές στην Άργους – Ναυπλίου

Το τροχαίο ατύχημα προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα, καθώς αποκολλήθηκε όλη σχεδόν η μηχανή του αυτοκινήτου

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που κινούταν στην Επαρχιακή Οδό Άργους – Ναυπλίου, όταν ξαφνικά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του στην στροφή του παλιού εργοστασίου της ΡΕΑ και προσέκρουσε πάνω σε μία κολώνα φωτισμού.

Το τροχαίο ατύχημα προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα, καθώς αποκολλήθηκε όλη σχεδόν η μηχανή του ΙΧ αυτοκινήτου. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αμάξι αλλά κατάφερε τελικά να βγει από το όχημα το οποίο έγινε σμπαράλια.

Ο άτυχος άνδρας τη γλίτωσε, καθώς έχει τραυματιστεί ελαφρά και αυτό ήταν το ευτύχημα από τη σφοδρή σύγκρουση με την κολώνα.

Ωστόσο τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους υπόλοιπους οδηγούς που κινούνταν ανάμεσα σε Άργος και Ναύπλιο, καθώς ουρές οχημάτων σχηματίστηκαν με την τροχαία να ρυθμίζει την κυκλοφορία για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα συντρίμμια της μηχανής που κείτονταν στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσαν και δύο πυροσβεστικά οχήματα για τον απεγκλωβισμό του οδηγού. Στη συνέχεια ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου για ιατρική φροντίδα.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Σχόλια

Exit mobile version