home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σταϊκούρας και Γεωργιάδης στην Αργολίδα για τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. της ΚΕΕΕ θα παρουσιαστούν ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης και θα γίνει αναφορά σε μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία.
Άδωνις Γεωργιάδης Χρήστος Σταϊκούρας Αργολίδα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας διοργανώνει στην Αργολίδα από 13 έως 14 Μαΐου, «Συνάντηση Εργασίας Επιμελητηριακών Εκπροσώπων και Αναπτυξιακών Φορέων», η οποία θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», στο Άργος.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης το Επιμελητήριο Αργολίδας έχει την τιμή να φιλοξενήσει, τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), η οποία αποτελεί κορυφαίο αναπτυξιακό γεγονός για την χώρα μας, δεδομένης της συμμετοχής όλων των Επιμελητηρίων της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του κορυφαίου οργάνου του Επιμελητηριακού θεσμού, θα γίνουν εισηγήσεις από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλο και τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ Ιωάννη Μασούτη.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ θα παρουσιάσει τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης και θα αναφερθεί στα μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης οι Χρήστος Σταικούρας, υπουργός Οικονομικών και Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΕΕ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis