home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ξεσηκώνονται οι καθηγητές στην Αργολίδα

Η ΕΛΜΕ Αργολίδας θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, στις 11 Μαΐου.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ξεσηκώνονται οι καθηγητές στην Αργολίδα
Φοβάται απολύσεις η ΕΛΜΕ Αργολίδας

Την άμεση περικοπή της εξεταστέας ύλης σε όλες τις τάξεις και τη μη εφαρμογή της Τράπεζας Θεμάτων και της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) ζητεί η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), που οργανώνει πανελλαδική κινητοποίηση στις 11 Μαΐου.

Η ΕΛΜΕ Αργολίδας θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, στο Ναύπλιο, στις 11 Μαΐου και ώρα 14:00 στην οποία καλεί τους καθηγητές του νομού να συμμετέχουν μαζικά.

Η εκπαιδευτική διαδικασία «διεξήχθη μετ’ εμποδίων» τα χρόνια της πανδημίας και «κάθε άλλο παρά φυσιολογική μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή σχολική χρονιά», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η ΟΛΜΕ και κάνει λόγο για «μαθησιακά κενά» και «τεράστιες ψυχοκοινωνικές συνέπειες στα παιδιά».

Η ομοσπονδία αποδίδει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «αδιαφορία και αναλγησία απέναντι στην πιο πολύπαθη γενιά μαθητών και μαθητριών».

Η Πανελλαδική κινητοποίηση γίνεται ενάντια στην τράπεζα θεμάτων, την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής αλλά και για την μείωση της ύλης, ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τη σχολική κοινότητα αλλά ολόκληρη την κοινωνία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis