home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τρίπολη: Ψηφιακή εφαρμογή του Δήμου για τα ιστορικά μονοπάτια

Κ. Τζιούμης: «Ο Δήμος Τρίπολης ποντάρει πολλά στον ορειβατικό τουρισμό»
Τρίπολη μονοπάτια 1

Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του Δήμου Τρίπολης, «Ιστορικά Μονοπάτια της Επανάστασης», παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση το βράδυ της Κυριακής 8 Μαΐου, στην Τρίπολη.

Το πρωί της ίδια μέρας πραγματοποιήθηκε διασυλλογική ορειβατική συνάντηση και πεζοπορία, με τη συμμετοχή 300 περίπου ορειβατών, που ξεκίνησαν από τη Σιλίμνα, συνέχισαν στα Μανταίικα και κατέληξαν στο Μουσείο Δασικής Ιστορίας, στο Χρυσοβίτσι, όπου αργότερα έγινε η παρουσίαση της ψηφιακής εφαρμογής από τη δημοσιογράφο Εύα Γαλανιάδη.

«Ο Δήμος Τρίπολης έχει ποντάρει πολλά στον ορειβατικό τουρισμό, διότι έχουμε πολύ όμορφα μονοπάτια. Οι ορειβάτες από όλα τα μέρη της χώρας που έρχονται στον τόπο μας, θα είναι οι ζωντανοί διαφημιστές μας», τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.

Να επισημάνουμε ότι τα μονοπάτια έχουν διανοιχθεί και σηματοδοτηθεί από το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ) και έτσι οι πεζοπόροι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχες διαδρομές.

Τρίπολη Μονοπάτια
Φωτό: Youtube/Δημος Τρίπολης

Η εφαρμογή που δημιουργήθηκε, δίνει πληροφορίες για τα ιστορικά μονοπάτια του Δήμου Τρίπολης, για τα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος τα οποία συναντά ο πεζοπόρος στην περιήγησή του και επεξηγεί σημαντικά ιστορικά στοιχεία της περιοχής.

Είναι πολύ εύκολη στη χρήση της και διατίθεται δωρεάν στο Google Play και Apple Store γράφοντας “Μονοπάτια Δήμου Τρίπολης”.

Τα ιστορικά μονοπάτια της Τρίπολης λοιπόν μπαίνουν με φόρα στη νέα ψηφιακή εποχή.

Δείτε το video:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis