home design

Πελοπόννησος: 83 συλλήψεις και 154 προσαγωγές μέσα σε τρεις ημέρες, σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια

Αστυνομικοί έλεγχοι σε 1.076 άτομα και 756 οχήματα

Σε 83 συλλήψεις και 154 προσαγωγές μέσα σε τρεις ημέρες, από τις 3 έως και τις 6 Μαΐου, προχώρησαν οι άνδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων όλων των νομών της Πελοποννήσου μετά από ευρείες επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων έγινε έλεγχος σε 1.076 άτομα και σε 756 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες 272 παραβάσεις.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Φωτό: Αρχείο

Συγκεκριμένα:

Στην Αργολίδα συνελήφθησαν 8 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 1 άτομο για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, 9 άτομα  για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, και 10 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στην Αρκαδία, 2 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 1 άτομο για καταδικαστικό έγγραφο, 2 άτομα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 7 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 2 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στην Κορινθία, 1 άτομο για ανυποταξία στο εσωτερικό, 2 άτομα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 6 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 3 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στη Λακωνία, 2 άτομα για ναρκωτικά, 1 άτομο για καταδικαστικό έγγραφο, 1 άτομο για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 4 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 7 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. .

Στη Μεσσηνία, 4 άτομα για ναρκωτικά, 1 άτομο για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 3 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 6 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εν τω μεταξύ, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας μία περίπτωση κλοπής οικοδομικών υλικών, που έγινε στις 28 Απριλίου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανδρών, ηλικίας 30 και 56 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.

Κατά τις επιχειρήσεις βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων προϊόντα παραεμπορίου και μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version