home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ερωτηματικά γέννησε η απουσία Κωστούρου από τα εγκαίνια του Τουριστικού Περιπτέρου

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου εκπροσώπησε το Δήμο στα εγκαίνια του έργου της Περιφέρειας
Ναύπλιο εγκαίνια info kiosk και medys (7)

Ερωτηματικά γέννησε και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απουσία του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου από τα εγκαίνια του Τουριστικού Περιπτέρου, το Σάββατο 30 Απριλίου, από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, λίγο μετά τα εγκαίνια της έκθεσης σκαφών.

Παρ’ όλο που ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ήταν παρών στα εγκαίνια της έκθεσης σκαφών και παρά το γεγονός ότι σ’ αυτά παρέστησαν και ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Δημήτρης Κωστούρος επέλεξε να εκπροσωπηθεί ο Δήμος Ναυπλιέων, λίγη ώρα αργότερα στα εγκαίνια του Περιπτέρου της Περιφέρειας, από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Νάντια Αναστασίου.

Ναύπλιο εγκαίνια info kiosk και medys (9)
Φωτό: Αρχείο

Είναι άγνωστος ο λόγος που βρέθηκαν «ορφανοί», ο Περιφερειάρχης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι κλπ, χωρίς την παρουσία του «νοικοκύρη», καθώς, απ’ όσο είναι γνωστό δεν υπάρχει καμία ρήξη στις σχέσεις Κωστούρου-Νίκα και ενώ η πρόσκληση για τα εγκαίνια του Info kiosk αναφερόταν σε συνεργασία της Περιφέρειας με το Δήμο.

Το τουριστικό περίπτερο είναι ένα δώρο στην κυριολεξία στο Δήμο Ναυπλιέων. Την κατασκευή και την λειτουργία του ανέλαβε η Περιφέρεια και ενδέχεται μετά την λήξη της σύμβασης των δύο εργαζομένων ή να ενταχθεί εκ νέου από την Περιφέρεια σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ή να παραχωρηθεί στο Δήμο.

Εγκαίνια τουριστικού περιπτέπρου Ναύπλιο (2)
Φωτό: Αρχείο

Ήδη, στο περίπτερο ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα αναζήτησης στοιχείων για τη λειτουργία των αρχαιολογικών χώρων, των μουσείων, των πολιτιστικών χώρων κλπ, αλλά και να πάρει πληροφορίες που αφορούν στα καταλύματα, στους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Παράλληλα, μπορεί να προμηθεύεται δωρεάν έντυπο υλικό παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος του Ναυπλίου, της Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Είναι φυσικό λοιπόν και εύλογο να γεννά ερωτηματικά η απουσία του δημάρχου Ναυπλιέων από ένα τόσο σημαντικό για τον τουρισμό της περιοχής γεγονός.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis