home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κόρινθος: Χειροπέδες σε δυο νεαρούς διαρρήκτες

Είχαν ρημάξει τα αγροκτήματα της περιοχής
Σύλληψη

Χειροπέδες σε δυο νεαρούς διαρρήκτες 19 και 21 ετών αντίστοιχα πέρασαν, χθες Τρίτη 3 Μαΐου, οι άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, μετά από εμπεριστατωμένη διερεύνυση.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι δυο νεαροί, από το Μάρτιο έως και τον Απρίλιο φέτος, είχαν ρημάξει 4 αγροκτήματα  στους Αγίους Θεοδώρους, τα Εξαμίλια και τοπική κοινότητα της Κορίνθου, αφαιρώντας ηλεκτρικά μοτέρ, μεταλλικά αντικείμενα και καλώδια ενώ είχαν αποπειραθεί να κλέψουν και ένα σπίτι.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιοποίνων πράξεων, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν στο εσωτερικό του.

Σε βάρος των δυο ανδρών σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για κλοπή και απόπειρα κλοπής, ενώ περιλαμβάνεται και ένας ανήλικος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου για την εξακρίβωση πιθανής συμμετοχής τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis