home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επίσημο χρίσμα για το info kiosk στο Ναύπλιο

Εγκαινιάστηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης στον κόμβο του λιμανιού.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Επίσημο χρίσμα για το info kiosk στο Ναύπλιο
Εγκαίνια τουριστικού περιπτέπρου Ναύπλιο (2)

Και με τη …βούλα λειτουργεί πλέον το Info Kiosk στον κόμβο του λιμανιού, στο Ναύπλιο, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 30 Απριλίου έγιναν τα εγκαίνια, παρουσία του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης Ναυπλίου που πήρε και επίσημο χρίσμα, έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του τις προηγούμενες μέρες και σίγουρα θα αποτελέσει ένα επιπλέον χρήσιμο εργαλείο για τους τουρίστες που ψάχνουν πληροφορίες για την περιοχή. Κάτι που έλειπε από την Αργολική πρωτεύουσα.

Μέσα από την αποτελεσματική συνεργασία-σύμπραξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ναυπλιέων και της Πελοπόννησος Α.Ε. βρέθηκαν οι τρόποι για την ουσιαστική υποστήριξη της οργάνωσης και λειτουργίας του Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης.

Στο εξής, μέσα από τις ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες, το Ναύπλιο και ευρύτερα η Αργολίδα θα προβάλλονται ως προορισμός φιλικός προς τον επισκέπτη όλες τις εποχές του χρόνου.

Στα εγκαίνια του Info kiosk, που συνέπεσαν ημερολογιακά με τα εγκαίνια του Mediterranean Yacht Show, εκτός από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, παρευρέθηκαν ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πελοποννήσου Άννα Καλογεροπούλου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Νάντια Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, κ.α.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis