home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ξεκινούν οι εαρινές εκπτώσεις

Αναχρονιστικό κρίνει το θεσμό των Ενδιάμεσων Εκπτώσεων ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ναύπλιο: Ξεκινούν οι εαρινές εκπτώσεις

Ξεκινούν την Τρίτη 3 Μαΐου και θα διαρκέσουν ως την Κυριακή 15 Μαΐου οι Ενδιάμεσες Εαρινές Εκπτώσεις.

Η συμμετοχή βέβαια εμπορικών καταστημάτων και επιχειρήσεων στις ενδιάμεσες εκπτώσεις είναι προαιρετική, καθώς πάγιο αίτημα του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου (Ε.Ε.Σ.Ν.) είναι η κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων (εαρινών και φθινοπωρινών), καθώς ο θεσμός κρίνεται αναχρονιστικός, ανούσιος και εν τέλει παραπλανητικός για το καταναλωτικό κοινό αλλά και για τις επιχειρήσεις.

Πολύς κόσμος στο Ναύπλιο τις απόκριες 2022 (2)
ΦΩΤΟ: anagnostis

«Παρά τις κατά καιρούς θετικές αναφορές του αρμόδιου Υπουργού σε σχέση με αυτό μας το αίτημα, βλέπουμε ότι τίποτα δεν αλλάζει και παραμένουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, δίνοντας χώρο σε επιτήδειους να μπερδεύουν τους καταναλωτές και να αναστατώσουν την αγορά», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου.

«Οι τοπικές μας επιχειρήσεις χρειάζονται  τη στήριξη όλων μας έτσι ώστε ΟΛΟΙ μαζί να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί.

Ευχόμαστε σε όλους τους εμπόρους, τους επιχειρηματίες και τους καταναλωτές, καλές αγορές και καλές δουλειές!!!», καταλήγει.

Ναύπλιο Σάββατο τριήμερο (3)
Φώτο: anagnostis

Να υπενθυμίσουμε πως, λόγω του ότι η Πρωτομαγιά φέτος είναι Κυριακή, η υποχρεωτική αργία μεταφέρεται για τη Δευτέρα 2 Μαΐου.

Κατά την ημέρα αυτή απαγορεύεται γενικά η απασχόληση των μισθωτών και η λειτουργία  των επιχειρήσεων, εκτός αυτών  που νόμιμα  λειτουργούν κατά τις Κυριακές και αργίες.

Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δίνεται η δυνατότητα προαιρετικής λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την επόμενη Κυριακή, δηλαδή στις 8 Μαΐου.

Πάντως ο Ε.Ε.Σ.Ν., με απόφαση του Δ.Σ. του, προτείνει τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά καθώς  η εν λόγω ημέρα δεν έχει αξιόλογο εμπορικό  ενδιαφέρον.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis