home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Ολοκληρώθηκε η 2η Δημόσια Διαβούλευση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Εντός 10 ημερών οι προτάσεις για τα οριστικά πακέτα μέτρων και το Σχέδιο Δράσης
ΣΒΑΚ Άργους

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 18 Απριλίου η 2η Δημόσια Διαβούλευση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Το Σχέδιο παρουσίασαν ο γραμματέας της Ομάδας Έργου, Άγγελος Χασιώτης, το μέλος της Ομάδας Έργου, συνεργάτης της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας ΕΜΠ, Χρήστος Καρολεμέας, ο συνεργάτης της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας  ΕΜΠ, Παναγιώτης Τζούρας ενώ παρεμβάσεις πραγματοποίησαν ο επιστημονικός υπεύθυνος του ΣΒΑΚ Άργους, Καθηγητής του ΕΜΠ, Θάνος Βλάστος και ο υπεύθυνος της Ομάδας Έργου, αντιδήμαρχος Άργους, Δημήτρης Κρίγγος.  

Άργος
Φωτό: Αρχείο

Προτάσεις για το σχέδιο κατέθεσαν η εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Αργολίδας.

Στο τέλος της διαβούλευσης παρουσιάστηκαν τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν και αφορούν στην περίοδο ηλεκτρονικής διαβούλευσης και στις εγκρίσεις από τις αρμόδιες επιτροπές του Δήμου.

Σύμφωνα με τη διαδικασία του ΣΒΑΚ, τα οριστικά πακέτα μέτρων, καθώς και το Σχέδιο Δράσης τίθενται σε δημόσια διαβούλευση για περίοδο 10 ημερών από σήμερα και οι πολίτες και οι φορείς του Δήμου μπορούν να στέλνουν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους στο email: [email protected] ενώ μπορούν να ενημερωθούν εκτενέστερα για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Άργους-Μυκηνών στο σύνδεσμο

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis