home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΡεπορτάζFeatured

Σκουντούφληδες στον φάρο: Απορημένοι οι επισκέπτες του Πάσχα στο Ναύπλιο με την αναπάντεχη συσκότιση

Γιατί έσβησαν όλα τα φώτα στον παραλιακό περίπατο, από την πλευρά του φάρου, Κυριακή του Πάσχα - Τα παιδάκια έκαναν κούνια με φακό από κινητό.

Μπροστά σε μία απρόσμενη έκπληξη βρέθηκαν επισκέπτες και ντόπιοι Κυριακή του Πάσχα στον παραλιακό περίπατο στο Ναύπλιο. Μία μέρα με πάρα πολύ κόσμο στην πόλη σκουντούφληδες περαστικοί από τον φάρο ίσα που έβλεπαν μπροστά τους από την αναπάντεχη συσκότιση.

Όλα τα φώτα ήταν σβηστά, καμία λάμπα του δημοτικού φωτισμού δεν λειτουργούσε από τις μπανιέρες μέχρι και τον φάρο, κάνοντας τους διερχόμενους να απορούν με αυτό που αντίκριζαν.

Άγνωστος παραμένει ο λόγος που ο φωτισμός στο συγκεκριμένο πολυσύχναστο σημείο δεν δούλεψε τις βραδινές ώρες της Κυριακής, και αν αυτό έγινε από υπευθυνότητα της ΔΕΗ ή του Δήμου.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η εικόνα μικρών παιδιών να κάνουν κούνια στην παρακείμενη παιδική χαρά, χωρίς καθόλου φωτισμό, με τις μητέρες να φέγγουν με έναν φακό από κινητό τηλέφωνο!

Το φως από το Μπούρτζι, το καφέ, το ξενοδοχείο, τα Πέντε Αδέρφια και τον υπόλοιπο παραλιακό περίπατο, «έσωζαν» κάπως την κατάσταση.

Αρνητικά ήταν πάντως τα σχόλια επισκεπτών μπροστά στο θέαμα του σκότους, κάτι που ωστόσο δεν εμπόδισε τους περισσότερους από το να διασχίσουν το σημείο ή ακόμα και να κάτσουν με την παρέα τους στο πεζούλι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button