home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με ΤΑΞΙ το Άγιο Φως στην Αργολίδα – Αγώνας δρόμου να φτάσει στις εκκλησίες

Με 2,5 ώρες καθυστέρηση έφτασε η ειδική πτήση από το Τελ Αβίβ στην Αθήνα
anastasi kefalari 4

Αγώνας δρόμου γίνεται αυτή την ώρα για να φτάσει το Άγιο Φως στην Αργολίδα. Ένα ΤΑΞΙ παρέλαβε το Άγιο Φως από το αεροδρόμιο και σπεύδει να φτάσει στη Μητρόπολη στο Ναύπλιο και από εκεί με κάθε πρόσφορο μέσο να συνεχιστεί η πορεία του μέχρι τις εκκλησίες όλου του νομού, πριν τις 12 τα μεσάνυκτα, οπότε και θα γίνει η τελετή της Ανάστασης.

Όπως διαβεβαιώνεται το Άγιο Φως θα φτάσει έγκαιρα σε κάθε γωνία της Ελλάδας με ειδικές πτήσεις, ενώ στην Αττική θα μοιραστεί από το Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα.

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα έγινε με μεγάλη καθυστέρηση, αφού η ειδική πτήση από το Τελ Αβίβ αντί να προσγειωθεί στην Αθήνα στις 18:00, όπως είχε προγραμματιστεί, προσγειώθηκε στις 20:33. Μέχρι να φτάσει το Άγιο Φως από το αεροπλάνο μέχρι την έξοδο του αεροδρομίου και να την παραλάβει το ΤΑΞΙ για την Αργολίδα, πέρασε επίσης αρκετή ώρα.

Το Άγιο Φως, μεταφέρεται επίσης με τα αεροσκάφη της AEGEAN και της Olympic Air και σε 7 επιπλέον προορισμούς εντός της ελληνικής επικράτειας, τόσο με προγραμματισμένες όσο και με έκτακτες ειδικές πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον σκοπό αυτό.

Το Άγιο Φως μετέφερε στην Ελλάδα ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου μαζί με την κυβερνητική αποστολή επικεφαλής της οποίας είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος και το παρέλαβε από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis