home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ηλεία: Πιάστηκε στη φάκα μετά από 18 ολόκληρα χρόνια ο «φαντομάς» της Αμαλιάδας

Είχε διαφύγει στο εξωτερικό μετά τη μεγάλη ληστεία των ΕΛΤΑ της Εφύρας
Σύλληψη

Στη φάκα, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, πιάστηκε 47χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, γνωστός και ως «φαντομάς» της Αμαλιάδας, που το Νοέμβριο του 2004 είχε διαπράξει με το συνεργό του την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ της Εφύρας.

Ο συνεργός του είχε συλληφθεί και καταδικαστεί, ο ίδιος ωστόσο είχε καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό και οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του είχαν αποβεί άκαρπες.

Η απόφασή του να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος, την Ηλεία, αποδείχτηκε μοιραία όμως καθώς σήμερα εντοπίστηκε σε καφετέρια στο κέντρο της Αμαλιάδας και συνελήφθη.

Ο άνδρας, κατά τη δεκαετία του 2000, είχε διαπράξει σωρεία αδικημάτων με αποκορύφωμα τη θρασύτατη, μέρα μεσημέρι, ληστεία στα ΕΛΤΑ της Εφύρας, όπου με την απειλή κυνηγετικού όπλου ακινητοποίησε, μαζί με το συνεργό του, τον προϊστάμενο του καταστήματος και κατάφεραν να αρπάξουν 20.500 ευρώ.

Επιστρέφοντας στην Ηλεία δε σταμάτησε τη δράση του και πριν δώδεκα μέρες διέπραξε νέα ληστεία σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κουρούτα.

Κατά τη σύλληψή του από του άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας έδωσε ψευδή στοιχεία αλλά τον πρόδωσαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis