home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Αρχαία Επίδαυρος: Έφθασαν στο σημείο να κόψουν το ρεύμα μέχρι και στο δημοτικό σχολείο!

Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου: Η ακρίβεια τσακίζει το λαϊκό εισόδημα.

Τα χρέη σε εφορείες, ασφαλιστικά ταμεία και στους παρόχους ρεύματος συσσωρεύονται και έφτασαν μέχρι το σημείο να κόψουν το ρεύμα στο Δημοτικό σχολείο της Αρχαίας Επιδαύρου, καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ναπολέων Μπουρδάκος:

«Το τελευταίο διάστημα έχει διαμορφωθεί μια τραγική κατάσταση με την ακρίβεια στην ενέργεια, τα καύσιμα και στα είδη πλατιάς κατανάλωσης, που γονατίζει εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, μικρούς επαγγελματίες, έμπορους και αγρότες”.

Και προσθέτει:

“Οι συνέπειες αυτής της πολιτικής δεν άργησαν να φανούν και στο δήμο Επιδαύρου. Λαϊκά νοικοκυριά με τιμολόγια ρεύματος υπέρογκα, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να βάλουν λουκέτο και να προστεθούν σε αυτές που έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια, αγρότες που καλλιεργούν με πανάκριβο πετρέλαιο και αγροτικά εφόδια. Τα χρέη σε εφορείες, ασφαλιστικά ταμεία και στους παροχους ρεύματος συσσωρεύονται και έφτασαν μέχρι το σημείο να κόψουν το ρεύμα στο Δημοτικό σχολείο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Την εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης με τα τεράστια επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν στις εποχές που οι μαθητές έφερναν στο σχολείο και ένα κούτσουρο για να ζεσταθούν. Και όλα αυτά για να εκτοξεύσουν την κερδοφορία τους μια χούφτα παράσιτα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής που εφαρμόστηκε τα τελευταία χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλπ), αλλά και από τις δημοτικές αρχές που τους αποθεώνουν και μετακύλησαν το κόστος στους δημότες αυξάνοντας τα δημοτικά τέλη”.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button