home design 800x400
home design 1170Χ320

Από το Κρανίδι σε Ναύπλιο και Άργος – Η οδύσσεια ενός 28χρονου που πέθανε σε τροχαίο μετά από κολικό του νεφρού

Συγκλονίζει η μητέρα του νεαρού σεφ – Πώς ο Νίκος έχασε τη ζωή του μετά από περιπλάνηση σε τρία νοσοκομεία, έπειτα από μία σειρά τραγικών συμπτώσεων (Βίντεο).
ΕΚΑΒ

Συγκλονίζει η μητέρα του 28χρονου Νίκου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα μετά από περιπλάνηση σε τρία νοσοκομεία για κολικό του νεφρού, ξεκινώντας από το Κρανίδι, για Ναύπλιο και Άργος, πριν συμβεί το μοιραίο.

Στο πλατό της εκπομπής, ήταν η Ράνια. Μία μανούλα που βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη, καθώς ο 28χρονος γιος της Νίκος, κατέληξε μετά από μία σειρά τραγικών συμπτώσεων.

Ο Νίκος εργαζόταν ως σεφ σε εστιατόριο στο Πόρτο Χέλι και συχνά ταλαιπωρούταν από κρίσεις κολικού του νεφρού. Στις 6 Αυγούστου 2021 μία κρίση τον οδήγησε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και από εκεί με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, όπου δεν υπάρχει ουρολογικό τμήμα. Από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Άργους, με τον ίδιο έπειτα να αποφασίζει να πάρει το αυτοκίνητό του με προορισμό την Αθήνα, καθώς ο ουρολόγος της νοσηλευτικής μονάδας δεν ήταν διαθέσιμος.

Ο νεαρός σεφ είχε περιπλανηθεί με κρίση κολικού από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, χωρίς να πάρει όπως καταγγέλλει η μητέρα του τη θεραπεία που έπρεπε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οδηγήσει, σε αυτή την κατάσταση.

Ο αγώνας της για να δικαιωθεί η μνήμη του γιου της, να πάρει ένα συγνώμη που θα μπορούσε να της απαλύνει τον πόνο.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» από το 1:22:00 του βίντεο:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis