home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Γονείς ψάχνουν εναγωνίως για παιδιάτρους στα νοσοκομεία αλλά δεν βρίσκουν

Βρίσκουν γιατριά τα παιδιά της Αργολίδας

Γονείς από την Αργολίδα ψάχνουν εναγωνίως για παιδιάτρους στα νοσοκομεία αλλά δεν βρίσκουν. Στα πλαίσια αυτά, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων ενημερώνει τα μέλη της, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες του Δήμου για τα κάτωθι:

1. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτό προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 4ης Απριλίου 2022 είναι η εξής:

Πρόεδρος Βαμβακά Βούλα
Αντιπρόεδρος Γεωργακοπούλου Ανθή
Γεν. Γραμματέας Σταυρόπουλος Νίκος
Ειδ. γραμματέας Αυγουστόπουλος Βασίλης
Ταμίας Δρούγκας Χρήστος
Σύμβουλοι Εμμανουήλ Αγγελική, Γκιόκα Μαριγώ

2. Η Ένωση, σε εφαρμογή των άρθρων του καταστατικού της περί προάσπισης της υγείας και ασφάλειας των μαθητών και περί εκπροσώπησης του συνόλου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε Δημοτικές και Δημόσιες αρχές, ξεκίνησε σειρά επαφών και δράσεων σχετικά με το φλέγον ζήτημα της έλλειψης παιδιάτρων στα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους. Το ΔΣ της Ένωσης συναντήθηκε αυτή την εβδομάδα με τους Διοικητές των δύο νοσοκομείων κα Κασνακτσόγλου και κο Βασιλόπουλο, από τους οποίους ενημερώθηκε επίσημα για την υφιστάμενη κατάσταση και τις ενέργειές τους, ενώ τους εξέφρασε την αγωνία των γονέων του Δήμου, και όχι μόνο. Ταυτόχρονα τους δήλωσε την πρόθεση της Ένωσης να συνδράμει με κάθε πρόσφορο τρόπο για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

3. Οι Σύλλογοι Γονέων του Δήμου, οι γονείς μεμονωμένα, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με την Ένωση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected], καθώς και μέσω της σελίδας της Ένωσης στο Facebook.

Τέλος, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων εύχεται ολόψυχα σε όλα τα μέλη της, στους γονείς, κηδεμόνες και μαθητές του Δήμου μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο, καλό Πάσχα με Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis