home design 800x400
home design 1170Χ320

Τελικός Κυπέλλου Αργολίδας «Σάκης Παπαγεωργόπουλος» μόνο με προσκλήσεις

Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.
Τελικός κυπέλλου Αργολίδας 2022

Έπειτα από σύσκεψη που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους, παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, μελών του Δ.Σ. και αντιπροσώπων των δύο ομάδων (Φοίνικα Ν. Επιδαύρου και Παναργειακού), αποφασίσθηκαν τα παρακάτω μέτρα για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Αργολίδας «Σάκης Παπαγεωργόπουλος» που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 16 Απριλίου (6μμ), στο ΔΑΚ Άργους:

Α) Η είσοδος θα επιτρέπεται υποχρεωτικά μόνο με πρόσκληση που θα προμηθεύονται οι φίλαθλοι των ομάδων από το Δ.Σ του κάθε σωματείου. Στην κάθε πρόσκληση θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ ή ΑΔΤ. Το κάθε σωματείο θα κρατά λίστα των εισερχομένων φιλάθλων που θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και θα παραδοθεί στην ΕΠΣ Αργολίδας και στο Α.Τ. Άργους.

Β) Θα τηρηθεί κατά την είσοδο αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο (πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης, rapidtest, PRS)

Γ) Κατά την είσοδο στο γήπεδο είναι υποχρεωτική η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατήριου ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου για την ταυτοπροσωπία.

Δ) Ποδοσφαιρικά σωματεία που θέλουν να προμηθευτούν προσκλήσεις θα επικοινωνούν με την γραμματεία της ΕΠΣ Αργολίδας (2752028744, e-mail: [email protected]).

To κάθε σωματείο δικαιούται 10 προσκλήσεις.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis