home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΨυχαγωγία

Ο Ντίνος Καλύβας παρουσιάζει το «Γυναικός θυμίαμα»

Ακούστε το νέο τραγούδι του Ναυπλιώτη τενόρου, σε στίχους του Θάνου Χριστόπουλου, από το άλμπουμ “Dino Kalyvas Pop Rock n’ Classics”.

Το 6o τραγούδι του άλμπουμ «Dino Kalyvas Pop Rock n’ Classics» έχει τίτλο «Γυναικός θυμίαμα». Την ερμηνεία και τη μουσική ενορχήστρωση έχει κάνει ο Ναυπλιώτης τενόρος και μουσικός Ντίνος Καλύβας, σε στίχους του Θάνου Χριστόπουλου.

Όπως αναφέρει ο Ντίνος Καλύβας:

«Κατά την ταπεινή μου άποψη, δυο πράγματα έχουν τη μεγαλύτερη αξία στη ζωή. Πρώτα οι άνθρωποι που θα συναντήσουμε και θα έρθουμε σε επαφή, η οικογένειά μας, οι φίλοι μας, οι συνεργάτες μας, άνθρωποι που μαζί θα δημιουργήσουμε, αλλά και μια αιθέρια ύπαρξη που θα δούμε φευγαλέα και θα μας κάνει χαρούμενους. Ύστερα, ο χρόνος που θα έχουμε την ευλογία να ζούμε.

Ένας από του λίγους απλούς ανθρώπους πολύ φιλοσοφημένους που συνάντησα στη ζωή μου, είναι κι ο Θάνος Χριστόπουλος. Όταν είδαν τα μάτια μου αυτό το στίχο του, αμέσως μίλησε στην καρδιά μου κι έγινε τραγούδι. Ένα τραγούδι, ύμνος για τη ζωή. Η ζωή είναι το πολυτιμότερο δώρο του Θεού. Μας την έδωσε για να την ζούμε γιομάτοι αγάπη, διάθεση δημιουργίας, εξέλιξης, προσφοράς κι όχι με μίση, έριδες, πολέμους. Πάντα με το χαμόγελο!

Μαζί πάλι θα ξαναβρεθούμε την “Κυριακή του Θωμά” με τα “Παράθυρα” του μεγάλου μας ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button