home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Κίος: Τα σκουπίδια «έπνιξαν» τους Ρομά – Σε συνεννόηση ο Νίκας για να βρεθεί λύση

Το ζήτημα του ΣΜΑ της Νέας Κίου σε συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα σήμερα στο Ναύπλιο
Μαντζούνης Νίκας

Συνάντηση είχε χθες Τρίτη 12 Απριλίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, σχετικά με το θέμα των Ρομά από την περιοχή της Νέας Κίου, οι κατοικίες των οποίων γειτνιάζουν με τον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην πιο πάνω περιοχή.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες τακτοποίησης του εν λόγω ζητήματος και εκφράστηκε η εκτίμηση ότι μέσα από συνεργασία θα γίνει δυνατό να εξευρεθεί λύση, καθώς όπως τονίστηκε βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία συνεννόησης.

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. Νίκος Γιαλουρης

    Eιναι κατάντια για τους Κιωτες με τα σκουπίδια στη είσοδο της πόρτας τους και να μην διαμαρτυρονται, ενώ να ξεσηκώνοντας οι ρομα!!!! Ενώ σε άλλες εποχές θα γινόταν επανάσταση, δείτε τι έγινε με χοιροστασιο, λύματα εσπερίδων, σκουπιδότοπο στα μπομπεικα….τωρα άκρα του τάφου σιωπή!!!! Σημεία των. Καιρών??? Ανυπαρξία ηγέτη;;; ωχαδελφισμος;;;; πλήρη αδιαφορη κοινωνία;;

    1. Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος

      Να μας πει ο Κύριος Νίκος Γιαλουρης σε ποια περιοχή μένει και μετά να κατηγορεί ένα χωριό

      1. Νίκος Γιαλουρης

        Για να ρωτάτε που μένω μάλλον δεν έχετε καμία σχέση με τον τόπο της νέας Κιου, αφού είναι γνωστό της πάσει ως ο πιο περιβαλλοντικα επιβαρημενος τόπος στη Πελοπόννησο μετά τη Μεγαλόπολη. Και δεν έθιξα χωριό, η νέα κιος δεν είναι χωριό κύριε είναι πόλη από τις αξιολογοτερες σε θέση χαρτογραφικά και σε ανθρώπους, εσείς θέλετε να την ονομάζετε χωριό, οι άνθρωποι της πρωτυπο φιλοξενίας και αλληλεγγύης.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis