home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑχαΐαFeatured

Θάνατοι τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Εισαγγελείς ζητούν νέα ιατροδικαστική εξέταση σε Ίριδα και Μαλένα

Την ίδια στιγμή, τους έχουν διαβιβαστεί οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι των κοριτσιών, οι διαγνώσεις των θεραπόντων και τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Τη διενέργεια νέας ιατροδικαστικής εξέτασης για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, παρήγγειλαν οι εισαγγελείς που χειρίζονται τις αντίστοιχες έρευνες.

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου ζήτησαν τη διενέργεια νέων ιατροδικαστικών εξετάσεων προκειμένου να διακριβωθούν οι ακρίβεια συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή η 3,5 ετών Μαλένα, τον Ιούλιο του 2019 και η 6 μηνών Ίριδα, τον Μάρτιο του 2020.

Την ίδια στιγμή, τους έχουν διαβιβαστεί οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι των κοριτσιών, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η άτυχη Μαλένα, που κατά την αρχική ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός τη είχε αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια.

Σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας, που πέθανε στο σπίτι της οικογένειας, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της, αλλά και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Τέλος, ανοίγει νέος κύκλος καταθέσεων, καθώς θα κληθούν και όλα τα πρόσωπα που έχουν εξεταστεί από την αστυνομία ως μάρτυρες, ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές, ενώ τα άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού θα κληθούν τελευταία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button