home design 800x400
home design 1170Χ320

Ηλεία: Ο 22χρονος έστειλε μήνυμα στην αδελφή του και λίγη ώρα μετά τον βρήκαν νεκρό

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο νεαρός φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι που το έκανε
Ασθενοφόρο βράδυ

Νεκρός εντοπίστηκε χθες το απόγευμα ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας στην περιοχή του Αλφειού, στην Ηλεία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο νεαρός άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι που μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο patrisnews ότι ο άτυχος νέος εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο που τον αναζητούσε στην ευρύτερη περιοχή καθώς λίγη ώρα νωρίτερα φέρεται να έστειλε μήνυμα στην αδελφή του μέσω του οποίου της γνωστοποιούσε την πράξη του.

Σε σοκ η αδελφή του 22χρονου ειδοποίησε έναν ξάδελφό τους ο οποίος έτρεξε στο σημείο που είχε υποδείξει μέσω του μηνύματος ο νεαρός και τον εντόπισε δυστυχώς νεκρό.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Πύργου να φτάνουν άμεσα στο σημείο ενώ κλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και ο ιατροδικαστής Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας σύρμα το οποίο έδεσε από δέντρο στο σημείο χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστούς τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το απονενοημένο διάβημα. Του συμβάντος έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis