Σημαντική είδηση:
18.03.2026 | 18:22
Μέσω gov.gr η ανανέωση αδειών οδήγησης

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΒάλε Αγγελία ΈΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗΓίνε Συνδρομητής

Άργος: Πολάκης και Ραγκούσης περί αδιαφάνειας και διαφθοράς

«H Κυβέρνηση Μητσοτάκη νομιμοποιεί τη διαφθορά», σύμφωνα με τα δύο πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Γκιόλας Ραγκούσης Πολάκης Άργος (2)

O Παύλος Πολάκης και ο Γιάννης Ραγκούσης μίλησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, στο Άργος, περί αδιαφάνειας και διαφθοράς και αν είχαν περισσότερο χρόνο θα έλεγαν περισσότερα, απ’ ότι είπαν.

H εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με θέμα “Κυβέρνηση ΝΔ: Διαφθορά-Αδιαφάνεια”.

Τα δύο πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, ο Γιάννης Ραγκούσης, βουλευτής Β’ Πειραιά και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων, αναπλ. τομεάρχης Διαφάνειας της Διοικητικής Δράσης, πρ. αναπλ. υπουργός Υγείας, αναφέρθηκαν στο εν λόγω θέμα. Χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος ζήτησε η εκδήλωση να αφιερωθεί στη μνήμη του Βασίλη Μπούρη. Προλόγισε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του κόμματος Τάκης Παπαϊωάννου.

Διαφήμιση

«Δεν κλέψαμε ούτε ένα ευρώ, βγάλαμε στην επιφάνεια σκάνδαλα, τα στείλαμε στη Δικαιοσύνη αλλά υπήρξε κουκούλωμα στη συνέχεια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος τόνισε πως «η Κυβέρνηση είναι πρωταγωνίστρια στη συγκάλυψη φαινομένων διαφθοράς και πως χρησιμοποιεί το Κοινοβούλιο για να τη νομιμοποιήσει. Παράλληλα διώκονται αυτοί που προσπάθησαν να αποκαλύψουν τη διαφθορά…»

Διαφήμιση

«Συντελείται η μεγάλη πολιτική αλλαγή και ο ΣΥΡΙΖΑ θα εγκαταστήσει κανόνες. Γιατί είναι κόμμα που δεν εξαρτάται από κανένα συμφέρον αλλά από εσάς, από το λαό» κατέληξε ο κ. Ραγκούσης.

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

newsletter banner anagnostis