home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΨυχαγωγίαFeatured

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Ουκρανία και την ειρήνη από τον Ντίνο Καλύβα (Βίντεο)

«Καρδιές που ραγίσαν τα όπλα λυγίσαν» σε μουσική και στίχους Δημήτρη Σακιζλή.

«Καρδιές που ραγίσαν τα όπλα λυγίσαν». Αυτός είναι ο τίτλος του νέου αντιπολεμικού τραγουδιού που ερμηνεύει ο Ντίνος Καλύβας. Ένα Τραγούδι αφιερωμένο στην Ουκρανία και την ειρήνη που συνέθεσε ο Δημήτρης Σακιζλής.

Όπως σημειώνει ο Ναυπλιώτης τενόρος και μουσικός:

«…Πριν λίγες ημέρες δέχτηκα τηλέφωνο από τον αγαπητό μαέστρο φίλο και συνεργάτη κύριο Σταμάτη Χρήστου. “Ντίνο έχω στα χέρια μου ένα τραγούδι που ενορχηστρώνω αντιπολεμικό. Ό,τι πρέπει για το πεις εσύ, τι λες;” μου είπε.

Γνωρίζοντας το μαέστρο, του είπα ότι δεν χρειαζόταν καν να το εγκρίνω. Στείλε το μου να το μελετήσω και θα το πω. Αυτή ήταν η αρχή για να γίνει το τραγούδι, αλλά και η αρχή μιας νέας συνεργασίας με τον αγαπητό κύριο Δημήτριο Σακιζλή συνθέτη – στιχουργό με συμμετοχή σε Διαγωνισμό της Eurovision το 1988.

Αμέσως μόλις έπαιξα το τραγούδι στο πιάνο, μπήκε που λέμε εμείς οι τραγουδιστές “στο πετσί” μου. Έτσι μέσα σε δυο μέρας έγινε η ηχογράφηση. Αν και το βίντεο δείχνει με κάπως σκληρό τρόπο την αντίθεσή μας στην εισβολή και είναι αφιερωμένο στο Λαό της Ουκρανίας, ωστόσο στην ουσία θέλουμε να καυτηριάσουμε την οποιαδήποτε άνευ νομιμότητας εισβολή του οποιουδήποτε ισχυρού της Ιστορίας.

Ελπίζουμε να αγγίξει τις καρδιές σας, όπως άγγιξε κι εμάς, όπως ελπίζουμε όλοι οι άνθρωποι του κόσμου να καταλάβουν, ότι η ζωή μας είναι όμορφη με λιγότερα αν επικρατεί ειρήνη».

Ερμηνεία: Ντίνος Καλύβας

Μουσική & Στίχοι: Δημήτρης Σακιζλής

Ενορχήστρωση – Παρτιτούρες: Σταμάτης Χρήστου

Ηχοληψία μίξη ήχου: Θανάσης Μπρόφας

Επιμέλεια και παραγωγή βίντεο κλιπ StudioMelody.com».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button