home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Σκάβουν δεύτερη φορά το τσιμέντο στην Παπανικολάου

Έκπληκτοι οι κάτοικοι ξύπνησαν το πρωί από το θόρυβο μηχανημάτων που έσπαζαν το φρεσκοστρωμμένο δρόμο
Έργα στην οδό Παπανικολάου στο Ναύπλιο (1)

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες σκάβουν το τσιμεντοστρωμένο τμήμα της οδού Παπανικολάου στο Ναύπλιο, σπάζοντας τα νεύρα των περιοίκων παράλληλα, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, που ξύπνησαν το πρωί από το θόρυβο μηχανημάτων.

Έργα στην οδό Παπανικολάου στο Ναύπλιο (2)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Τις τελευταίες ημέρες του Μάρτη, δηλαδή λίγες ημέρες νωρίτερα από σήμερα, το έργο των δικτύων σε ένα μέρος του δρόμου ολοκληρώθηκε και τσιμεντοστρώθηκε, ώστε στη συνέχεια να πάρει την τελική του μορφή το γραφικό σοκάκι που οδηγεί στον Άγιο Σπυρίδωνα. Όμως το πρωί της περασμένης Πέμπτης εργάτες έκαναν πάλι την εμφάνισή τους και άρχισαν να σκάβουν το φρέσκο τσιμέντο, δίπλα σε φρεάτια, αφήνοντας έκπληκτους τους περιοίκους. Όπως είπαν τότε κάτοικοι της περιοχής έγινε κάποιο λάθος στη σύνδεση με τα φρεάτια και οι τρύπες που ανοίχτηκαν είχαν σκοπό να διορθώσουν τα λάθη, και θα μπαλωθεί ξανά ο δρόμος.

Έργα στην οδό Παπανικολάου στο Ναύπλιο (2)
ΦΩΤΟ: anagnostis
Έργα στην οδό Παπανικολάου στο Ναύπλιο (3)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Σκάβουν ξανά την οδό Παπανικολάου

Κι εκεί που οι περίοικοι είπαν ότι τελείωσαν τα συνεργεία και ανέμεναν να συνεχιστεί το έργο στο υπόλοιπο τμήμα της Παπανικολάου, σήμερα Τετάρτη έκανε την εμφάνισή του, ένα ακόμα συνεργείο και άρχισε να ξανασκάβει το τσιμεντοστρωμένο τμήμα του δρόμου.

Ένα σκαπτικό μηχάνημα άρχισε να ξηλώνει και πάλι το τσιμέντο και να δημιουργεί μία νέα τομή. Τα κομπρεσέρ ξεσήκωσαν τους ντόπιους οι οποίοι άρχισαν να διαμαρτύρονται.

Έργα στην οδό Παπανικολάου στο Ναύπλιο (1)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Το έργο αυτό είναι στο πλαίσιο της ανάπλασης που επιχειρείται στην ευρύτερη περιοχή του Ψαρομαχαχαλά και αφορά στην πλακόστρωση, την επισκευή των μαρμάρινων ή τσιμεντένιων σκαλοπατιών στις δρομόσκαλες, την επισκευή ή συμπλήρωση των δικτύων αποχέτευσης ομβρίων ή λυμάτων, την αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και των φωτιστικών σωμάτων, καθώς και την ανάδειξη των ιστορικών στοιχείων και κατασκευών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis