home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η περιπέτεια ενός ασθενοφόρου στο Παλιό Ναύπλιο (Βίντεο)

Σε γολγοθά εξελίχθηκε το πέρασμά του από την οδό Παπανικολάου – Πώς κατάφερε να διασχίσει τελικά το στενό δρομάκι, με χειρουργικές κινήσεις.
Ασθενοφόρο παλιά πόλη Ναυπλίου

Το πρόβλημα της προσβασιμότητας στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου από οχήματα έκτακτης ανάγκης φάνηκε για ακόμα μία φορά την Τετάρτη 6 Απριλίου, όταν μία ηλικιωμένη αισθάνθηκε αδιαθεσία και κλήθηκε ασθενοφόρο.

Σε γολγοθά εξελίχθηκε το πέρασμά του από την οδό Παπανικολάου στο Παλιό Ναύπλιο. Το ασθενοφόρο αργά αργά και με …χειρουργικές κινήσεις κατάφερε να διασχίσει τελικά το στενό δρομάκι, περνώντας μέσα από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, την ίδια στιγμή που στην οδό εκτελούνται έργα ανάπλασης.

Παρά το γεγονός ότι το ασθενοφόρο έφθασε άμεσα, έκανε αρκετή ώρα για να φθάσει στο σημείο και να παραλάβει την ασθενή για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Το ΕΚΑΒ τρόμαξε να μπει και να βγει από το σημείο, με την όλη προσπάθεια να εξελίσσεται σε …περιπέτεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Φανταστείτε να είχαμε κάτι πιο σοβαρό ή να χρειαζόταν παρέμβαση της πυροσβεστικής για κάποια φωτιά ή απεγκλωβισμό. Τι θα γινόταν σε αυτή την περίπτωση;

Μέχρι να κάνουν την εμφάνισή τους στο μέλλον τα ιπτάμενα ασθενοφόρα, κάτι πρέπει να γίνει…

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ναύπλιος

    Το πρόβλημα δυστυχώς είναι διαχρονικό και δεν δίνεται καμία λύση από τις αρμόδιες αρχές.Ο καθένας παρκάρει όπου θέλει χωρίς κανένα έλεγχο με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα έκτακτης ανάγκης να μα μην μπορούν να κινηθούν έγκαιρα.
    Η λύση βέβαια θα ήταν ο περιορισμός ή και η απαγόρευση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στο ιστορικό κέντρο.
    Βέβαια υπάρχει πολιτικό κόστος,το οποίο η δημοτική αρχή δεν θέλει ή δεν μπορεί να πάρει.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis