home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Ιδιώτης παιδίατρος με μπλοκάκι στο νοσοκομείο για να καλύψουν τα κενά

Έντονες αντιδράσεις από γονείς για την κατάσταση που επικρατεί στις δύο νοσηλευτικές μονάδες της Αργολίδας, αναφορικά με την παιδιατρική κάλυψη.
Παιδίατρος

Το πρόβλημα έλλειψης παιδιάτρων στην Αργολίδα είναι τόσο έντονο σε Άργος και Ναύπλιο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πλέον έντονες αντιδράσεις από γονείς για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί και που τους αναγκάζει να απευθύνονται σε ιδιώτες ή σε νοσοκομεία γειτονικών νομών, όπως σε Τρίπολη ή Κόρινθο.

Γι’ αυτό το λόγο το νοσοκομείο Άργους απευθύνεται πλέον σε ιδιώτες παιδιάτρους και τους καλεί να εργαστούν με μπλοκάκι τουλάχιστον μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Διακοσμητική η νέα παιδιατρική στο Άργος

Να σημειωθεί πως η νέα παιδιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου, που ολοκληρώθηκε με ιδιωτικά κεφάλαια του Κωνσταντίνου Μάκαρη, δεν έχει λειτουργήσει ακόμα λόγω έλλειψης προσωπικού.

Και όλα αυτά εν όψει της θερινής τουριστικής περιόδου, όπου οι ανάγκες αυξάνονται κατακόρυφα, λόγω της της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών στο νομό.

Παιδίατροι με μπλοκάκι

Παιδίατρο με μπλοκάκι για δύο μήνες θα πάρει το νοσοκομείο Άργους όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας:

«Η Νοσηλευτική Μονάδα Άργους ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με έναν ιδιώτη ιατρό ειδικότητας Παιδιατρικής, με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών πλήρους απασχόλησης και με δυνατότητα συμμετοχής στις εφημερίες του νοσοκομείου, για χρονικό διάστημα δύο μηνών και όχι πέραν τις 30 Ιουνίου 2022».

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis