home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μια «ιστορική ημέρα» για το Δήμο Επιδαύρου

Γιατί ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης προσκλήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.
Χρόνης Σακελλαροπούλου (1)

Ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης προσκλήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να της προσφέρει ιδιοχείρως το ξεχωριστό δώρο του Δήμου με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Πρώτη Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων στην Επίδαυρο, χαρακτηρίζοντας την ημέρα «ιστορική» για το δήμο Επιδαύρου.

Ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην Πρόεδρο όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των εορτασμών για την επέτειο των 200 ετών, οι οποίες τελούσαν υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η Κ. Σακελλαροπούλου άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα σημαντικά έγιναν στη Νέα Επίδαυρο, ενώ επεσήμανε την ανάγκη διατήρησης της ιστορικής μνήμης στο γενέθλιο τόπο του Ελληνικού Συνταγματισμού, τον οποίο τίμησε στις εκδηλώσεις των 199 ετών το 2021.

Ο Τ. Χρόνης τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητική η συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, για όλους τους Επιδαύριους άλλα και για τον ίδιο, καθώς αποδεικνύει τη δέουσα σημασία που δείχνει ο κορυφαίος πολιτειακός θεσμός στον ιστορικό Δήμο Επιδαύρου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis