home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑχαΐα

Θρίλερ στην Πάτρα: Προχωρούν σε εκταφή της Τζωρτζίνας για να ανασυρθεί το θαμμένο tablet

Νέα εξέλιξη με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας - Στο μικροσκόπιο μπαίνει και το τάμπλετ της Τζωρτζίνας μετά την αποκάλυψη της Νικολούλη

Εισαγγελική εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας αναμένουν οι Αρχές, για να ανασύρουν το tablet που φαίνεται ότι βρίσκεται μέσα στον τάφο του 9χρονου κοριτσιού στην Πάτρα και το οποίο τοποθέτησε εκεί η μητέρα του, Ρούλα. Η διαδικασία που θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες, αποφασίστηκε μετά την μακάβρια αποκάλυψη για το “θαμμένο” tablet που έγινε στον αέρα της εκπομπής “Φως στο τούνελ”.

Συγκεκριμένα η μητέρα, φαίνεται ότι στο τελευταίο αντίο στην κόρη της, ζήτησε να αφήσει τη συσκευή με την οποία όπως έλεγε, «έπαιζε συνεχώς όταν ζούσε» η Τζωρτζίνα, μέσα στο μνήμα. Πλέον οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θέλουν να διαπιστώσουν αν γίνονταν αναζητήσεις από το tablet για κεταμίνη και αν κρύβονται άλλου είδους σκοτεινά μυστικά, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο δρόμο της πλήρους διαλεύκανσης.

Το tablet θα μεταφερθεί στα εγκληματολικά εργαστήρια και θα γίνει φύλλο και φτερό. Στα ίδια εργαστήρια βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη και το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Η 33χρονη κατηγορούμενη έχει ήδη ενημερωθεί για την εξέλιξη, χωρίς να σχολιάσει το οτιδήποτε. Όπως μετέδωσε ο Alpha η εκταφή θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κλιμάκια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα κατά την οποία κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων σταθεροί και φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Τα ευρήματα έχουν οδηγηθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., για να αναζητηθούν επικοινωνίες και περιηγήσεις της 33χρονης μητέρας στο διαδίκτυο τα επίμαχα χρονικά διαστήματα πριν και μετά τον θάνατο κάθε παιδιού.

Η συγκεκριμένη πληροφορία για το tablet της Τζωρτζίνας μεταδόθηκε χθες από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και επιβεβαιώθηκε από το γραφείο τελετών που ανέλαβε την κηδεία της Τζωρτζίνας. Δηλαδή η 9χρονη θάφτηκε μαζί με το τάμπλετ με τα ερωτήματα πλέον να είναι πολλά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button