Home design
home design

Οργή στο Λουτράκι: Ο 13χρονος κραύγαζε από τους πόνους και το ασθενοφόρο έκανε μία ώρα να έρθει

Το ατύχημα σημειώθηκε στην παραλία καθώς το παιδί, έπαιζε με τους φίλους του γύρω από ένα συντριβάνι – Σοβαρός ο τραυματισμός του στο πόδι.
Ασθενοφόρο βράδυ

Σοβαρά τραυματίσθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Απριλίου ένα 13χρονο αγόρι στο Λουτράκι. Το ατύχημα σημειώθηκε στην παραλία καθώς το παιδί, έπαιζε με τους φίλους του γύρω από ένα συντριβάνι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων του, το αγόρι, ανέβηκε στο στηθαίο που υπάρχει γύρω απο το συντριβάνι, γλίστρισε και έπεσε, «άτσαλα», όπως είπαν χαρακτηριστικά τα παιδιά, με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματισθεί σοβαρά στο πόδι.

Από τις κραυγές πόνου του 13χρονου, πλήθος κόσμου έσπευσε στο σημείο. Το παιδί κείτονταν στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Κλήθηκε ασθενοφόρο ώστε να διακομισθεί αμέσως το αγόρι στο Νοσοκομείο της Κορίνθου αλλά μάταια περίμεναν.

Το ασθενοφόρο άργησε μια ώρα. Το παιδί ξαπλωμένο στο έδαφος συνέχιζε να ουρλιάζει από τους πόνους και να παρακαλά για βοήθεια. Ο παππούς του έντρομος δεν ήξερε τι να κάνει.

Οργή προκάλεσε σε όλους η αργοπορία του ΕΚΑΒ, αφού το κοιτούσαν ανήμποροι, μη μπορώντας να του παράσχουν καμία βοήθεια, καθόσον σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, το παιδί μάλλον έσπασε το ισχίο του.

Τελικά μετά από πολλές κλήσεις και εκκλήσεις, το ασθενοφόρο έφτασε μία ώρα μετά.

Ο 13χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου διαθέτει ασθενοφόρο, αλλά όχι τα Σαββατοκύριακα λόγω έλλειψης προσωπικού.

Έντονη ήταν η αγανάκτηση των κατοίκων και για το γεγονός αυτό. Το Λουτράκι κατακλύζεται από επισκέπτες το Σαββατοκύριακο και είναι αδιανόητο να μην εξυπηρετεί το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου κ. Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του loutrakiblog.gr:

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis