home design 800x400
home design 1170Χ320

Το δίκτυο υπερυψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ κλείνει μέρος από τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα

Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου.

Εξαιτίας εκτέλεσης εργασιών ενσυρμάτωσης πυλώνων εναέριας μεταφοράς 400KV του νέου δικτύου υπερυψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ, από το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου έως το απόγευμα της Τρίτης 19 Απριλίου, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη χιλιομετρική θέση 103,1 ως τη ΧΘ 106,7 και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας (περιοχή ανισόπεδου κόμβου Αγ. Βασιλείου), με αποκλεισμό της μίας εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση.

Επίσης, κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστός ο κλάδος εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Βασιλείου (Κ-3-2) στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα. Η είσοδος των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο προς Καλαμάτα θα πραγματοποιείται από τον ανισόπεδο κόμβο Αρχαίας Νεμέας ακολουθώντας τη σχετική σήμανση είτε μέσω της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους είτε μέσω Αρχαίων Κλεωνών.

Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis